2008. augusztus 16., szombat

Balesetveszély az utcán

Ez tegnap íródott, ide csak ma tudtam felrakni:



A mai napon elkezdték kimérni a tervezett buszmegállók helyét a 141-es busz tervezett útvonalának Pannónia, Széchenyi, Dévény és Ostor utcai szakaszán! A megállók tervezett helyét vastag betonvasak leverésével jelölték ki, ezzel rendkívül balesetveszélyessé téve az említett járdaszakaszokat. A sötétben bárki beleeshetett volna a földből lándzsaszerűen kiálló vasakba. Szerencsére valaki gondolt másokra is! Este amikor bejártuk az érintett útszakaszt, a karóknak már hűlt helyét találtuk, valaki még a sötétség beállta előtt eltávolította a földből jelzés nélkül otthagyott, rendkívül veszélyes karókat! Sajnos a munkások nem tűntek el végleg az utcáinkból, valószínűleg hamarosan újra megjelennek.
Mindenkit megkérünk, ha a munkásokkal találkoznának, véleményüket kulturált formában közöljék velük, ők csak az Önkormányzat utasításai szerint kénytelenek eljárni.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lefotóztam a Pannónia 32 előtti buszmegálló építését,hova tudom átküldeni a fotókat,ha kellenének a weblapra?????
Azt még kérdezném,minek kellett rendőrautó???? és minrk krllrtt a teherautóra is rendőr,a sofőr mellé???? csak nem félnek????? nem mi verjük a munkásokat!!!!!!

Budafoki lakos írta...

Kerem a budafokilakos kukac gmail pont com cimre kuldje!